Zuzu blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dnes začínam

Dnes začínam.
Už strašne dlho si vravím, že začnem cvičiť, zdravo jesť a všetky tie veci, čo sú vraj pre naše zdravie dobré. Dnes som sa rozhodla, že už nebudem hľadať v kalendári nejaký zázračný deadline, kedy.
Toľkokrát som si vravela, že o pár dní je ešte jedna rodinná oslava, kde predsa nemôžem tvrdiť, že nebudem jesť tortu, majonézový šalát a všetky dobroty. Potom začnem.
Vždy som hľadela na zoznam povinností a uvažovala, kedy ich budem mať hotové, aby som si mohla ísť ďalší deň zabehať. Každý večer som si vravela, že dnes idem síce spať neskoro, ale ďalší deň to bude inak. Pôjdem spať o desiatej, Ďalší deň si privstanem a niečo pre seba urobím. Zajtra bude ten deň.

Asi pred rokom som čítala jeden článok. Bola v ňom krásna veta: "Začínam odteraz. Tri, dva, jedna, štart."
A pre mňa je ten deň práve dnes.

Zabudnem na tú čokoládu, čo som zjedla pred obedom, odteraz jej budem jesť menej. Odteraz sa nebudem pozerať na jablko ako na čosi, čo jem len keď nie je nič iné. Odteraz.

Teraz v tejto chvíli si dám aspoň strečing, hneď potom dokončím povinnosti na zajtra. A hneď dnes pôjdem spať včas.
Hneď ráno si znova zacvičím, hneď ráno si dám zdravé raňajky. Nejaké ovocie alebo vločky. Alebo rovno ovsenú kašu, tú som nemala už dlho.

Hneď dnes nastane zmena.

Archív - Denníček | stály odkaz

Komentáre

  1. oh,
    nasla som motivacne miesto:-)
    publikované: 07.12.2013 21:03:40 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014