Zuzu blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Detox na mieru: deň 29

V poslednom čase som písanie trošku zanedbala. Jednak som nemala moc čas a druhak mi bolo trápne, pretože som totálne sabtovala svoj detox. Akonáhle príde mäso, vždy sa to pokazí.

Momentálne sa snažím plynule prejsť na semafor, čo v mojom prípade znamená objavovanie veganských receptvo, čo sú vlastne sacharidové jedlá, a občas niečo bielkovinové.  A niekde v pozadí hraje moja idea prejsť na veganskú stravu, ale to ešte nejaký ten piatok potrvá.

Vyplýva z toho jednoduchý záver. O tri mesiace sa chystám na ďalší detox, ten istý, a mám teda čo robiť, aby som ho prekopala a vyhodila z neho jedlá, ktoré môj jazyk a niektorých prípadoch aj žalúdok odmieta. Veď uvidíme.

A aby som nezabudla, napriek tomu, že to bol skôr len de z toho detoxu, zvyšné dva týždne moje telo chudlo ďalej rovnakm tempom. V závere sa musím pochváliť dvoma zhodenými kilami. To v mojom prípade znamená zníženie BMI z 24,65 na 23,83. Takže som zase v zelených číslach. Pomer bruška a bokov klesol z 0,93 na 0,89. Zdraví človek by ho mal mať pod 0,8, takže mám ešte čo robiť.

S prianím pekného dňa a rozvoniavajúcou veganskou bábovkou k tomu sa s Vami zatiaľ lúčim.

Archív - Denníček | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014