Zuzu blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mesiac vegánstva - deň druhý

Za prvé by som chcela všetkým dodatočne zaželať pekný deň vegánstva, ktorý bol 1.11. S ním sa spája, okrem iného, aj nazvanie celého novembra mesiacom vegánstva. Možno ste zachutili rôzne výzvy, si práve v tento mesiac vyskúšať, aké je to byť vegánom. Za druhé chcem upozorniť, že sa žiandej tejto výzvy neúčasním a názov mesiac vegánstva je pre mňa skôr pripomienkou hodnôt, ktoré silne kopírujú tie moje. Ale o tom inokedy.

Posledný víkend bol zaplnený. V sobotu som bola nakúpiť na svojich obľúbených trhoch, navarila až príliš zdravý obed, aby chutil môjmu priateľovi a zanadávala si na nefunkčné videá z jógy. Nedeľa bola o čosi kľudnejšia a skôr v znamení úloh do školy.

Dnes som sa ráno veľmi potešila, keď som na váhe klesla na 56,1 kg. Včera som navečer nejedla, takže to bude asi tým, ale ajtak poteší. Po dni strávenom v škole som sa dokopala na svoj prvý večerný beh. Premýšľala som, či sa na to nevykašlem, o šiestej som bola ešte len v autobuse, ale nakoniec chuť ísť si zabehať vyhrala. A hlavne som si po včerajšej precádzke povedala, že si pôjdem dnes zabehať.

Ešte dopiecť praclíky a v priebehu týždňa snáď niekedy pridám recept.

Archív | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014