Zuzu blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moja týždenná rutina ...

... ktorú by som chcela, ale väčšinou ju nedodržiavam.
Každý z nás ma nejaké plány, ako by chcel, aby vyzeral jeho deň. Ale nie vždy sa to podarí. Či už sa prižunú nové nečakané a neokladné (ne)povinnosti, alebo sa nám skrátka nechce. Jednou z metód, ako sa vyhnúť prokrastinovaniu, je vytvorenie spoločenského tlaku na to, že niečo idete spraviť. Nevravím, že to funguje na každého a vždy, ale zapokus to stojí. A práve taký pokus sa chystám práve spraviť na sebe.

Šport

Milujem pohyb. A milujem ten pocit, keď si idem zabehať a keď dobehnem a divím sa, že som naplánovanú trať stihla takmer v limite, ktorý nebýva vždy realistický. Tento týždeň by som chcela ísť behať aspoň trikrát, ak s podarí aj štyri. A ideálne rovno zajtra, vo štvrtok a dvakrát cez víkend.

Ďalej by som si rada, už ododnes, každý deň zacvičila svoju hodinku jógy. Njalepšie priamo, keď dopíšem tento článok,

A v neposlednom rade môj dvadsaťminútový plán základných posilovačiek: 20 drepov, 20 brušákov a 20 klikov. 6x dokola. Ruky mám ešte slabé, takže kliky od kolien alebo tak nejak. Hlavne nech sa zapájajú tie sprývne svaly. Tento plán by som za týždeň mala cvičiť trikrát, nikdy nie dva dni po sebe. Tak povedzme že streda a pietok, kedˇnebudem behať a potom v nedeľu.

Strava

Zdravo jesť je asi cieľ pre každého. Lahšie sa to povie, ako spraví. Mojim cieľom na tento týždeň, od teraz ajkeď za dnešné jedlo sa hambiť nemusím, jesť tak, aby som sa nehambila to vydávať za zdravú stravu. Takže čokoládové mafiny si tento týždeň nespravím, maximálne tak mrkvové. A mala by som ísť zajtra nakúpiť, došla skoro všetká zelenina.

 

Škola

Skúškové je v plnom prúde a ja by som sa mala učiť. Vždy sa samozrejme nájde dosť lepších spôsobov ako tráviť čaas, hlavne zábavnejších, ale treba byť aj užitočný.

 

Spánok

Každý deň začína u mňa tým, že som mala ísť kôr spať. A dnes by som mala naozaj ísť skôr spať. Takže ideálne jóga, sprcha, rozprávka na dobrú noc a ... dobrú noc :D A ráno o šiestej si dám po čase zas budíček s jógou :)

 


Archív | stály odkaz

Komentáre

  1. Spánek a jóga
    Ahoj prosimtě můžu se tě zeptat jakou jógu děláš před spánkem? Nějakou ne asi tak fyzicky náročnou viď. Já začínám mít právě problémy se spánkem a tak se to snažím řešit dávám si medunkovy čaj snažím se chodit spát dřív. Ale stejnak se pořád večír budím a převalují, už jsem přemýšlela i o lepší matraci třeba tady mají docela levné https://eco-matrace.cz/69-levne-matrace a nebo co by si ještě doporučila pro lepší spánek, díky..
    publikované: 26.10.2021 08:34:35 | autor: Bětka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014