Zuzu blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Detox na mieru: deň 1

Prvý deň detoxu je za mnou. Cviklový šalát som robila ešte večer, miesto čierneho korenia som použila kmín a koriander, ale nejkao tomu niečo večer chýbalo. Žeby soľ zo zaváranej zeleniny? Zajtra sa s tým ešte pohrám.

Ďalšia zmena, ktorú som skúsila bolo použiť miesto plátkov cesnaku cesnak lisovaný. Dôvodom je to, že sa potom uvoľnia naozaj všetky prírodné látky, treba dať väčší pozor na to, aby sa nepripálil. Nepodarilo sa mi ho však poriadne rozmiešať s brokolicou, takže sa s tým musím ešte niečo vymyslieť.

Celkovo som dnes ani nebola hladná, skôr mi bolo len ťažko, pretože mi cez sviatky zlenivel žalúdok. Pomohla moja medová barlička, asi štyri lyžice. Tri popoludní a jedna asi hodinu po večeri. Odolala som vďaka tomu ale aj veľkým sladkým disco keksom rozloženým priamo na stole. A to je u mňa rarita.

Trošku ma trápi, že mi dnes brokolica ani šalát nechutili tak ako naposledy, ale možno som len nebola hladná. Posledných pár dní som moc nejedla a z prvého "normálneho" jedla, kung-pao, včera na obed ma akurát tak pálila žáha. Uvidíme, ako to pôjde zajtra.

Archív - Denníček | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014