Zuzu blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Posledná októbrová nedeľa

Dnešný deň sa niesol v znamení domácich úloh. Detailami Vás nudiť nebudem, viac ma trápi to množstvo čokolády, čo som nad nimi zjedla.

Po o hodinu dlhšej noci som vstala pomerne neskoro, až o desiatej. Ohriala a dojedla som zvyšok jáhlovej kaše a začala vymýšľať obed. Vyliať vývar z minulého týždňa a uvariť nový, medzitým zistiť, že červenú šošovicu mám nelúpanú a mala som ju dve hodiny vopred namočiť. Nevadí, svet sa nezrúti. Nakoniec som na pól jednu nového času vykúzlila svoju rozporuplnú šošovicu, ktorú priateľ moc neocenil, mne ale chutila.

Kým som varila obed, vytiahla som z chladničky zvyšok chia pudingu a hodinku po obede rozdelila do dvoch emnších misiek a ozdobila banánom. Potom som sa šla učiť a vyjedať komoru. Čokoláda, syr, rohlík ... ani poriadne neviem, čo všetko som pojedla :/ No čo už.

Okrem nového receptu som dnes pridala článok o vývaroch. Taká minikuchárka na tie zeleninové, aby ste z nich vyťažili čo najviac :)

Archív | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014