Po tom, ako sa rozbehla rubrika o zdravej výžive, som sa rozhodla podeliť sa s Vami o pozorovania z ďalších oblastí. Tento týždeň pribudla rubrika V kuchyni ako doma, v ktorej by som chcela zdieľať niektoré klasické aj menej klasické recepty na každý deň, ale aj postupy ako si doma vyrobiť veci, ktoré bežne kupujeme v obchode, častokrát predražené a plné umelých prísad. Po radách k pečeniu chleba sa môžte tešiť na návody na spracovanie čerstvého mlieka, jednoduché rýchle večere, ale aj napríklad nedeľný vegetariánsky obed.
Ďalšou métou, ku ktorej mám namierené je rozbehnúť Beh a iné pohyboviny naplno. Chcela by som inšpirovať postupom pri zdravej výžive a naozaj Vám odporúčať len to, čo som už zvládla aspoň ja. A tým aj podporiť to čo som tvrdila v druhom článku, že čas na cvičenie si dokáže nájsť naozaj každý.
Do konca mesiaca by mala pribudnúť ešte časť pre tých, čo sa zaujímajú o to, ako žiť zeleno. Budú ju napĺňať články o tom, ako trošku odľahčiť prostrediu okolo nás, ale aj veci, ktoré sa o niektorých komerčne vyrábaných čistiacich prostriedkoch alebo potravinách bežne nedozviete. Napríklad: Prečo sú biopotraviny také drahé? Prečo by sa čistiace prostriedky nemali vyhadzovať do domového odpadu? Oplatí sa recyklovať?
A ako vždy, budem rada, ak sa so mnou podelíte o Vaše postrehy a pripomienky a doplníte k článkom to, na čo som zabudla:)
Blog sa rozrastá
17.04.2014 13:17:45
Komentáre